Indahnya Hari Raya

Ini kisah benar berlaku kepada aku semasa hari raya baru baru ni. Seperti biasa aku balik kampung seminggu sebelum menyambut hari raya. Malam raya tu terdengar bunyi kereta kat luar rumah. Mak ade bagitau ada sedara jauh nak datang tumpang tido rumah seminggu dua ni. Nak beraya kat kampung katanya. Dah lama tak jumpa.

Disebabkan bilik kat rumah aku tak cukup, maka nya bilik aku diberikan kepada pak cik n mak cik aku tu. Aku tido kat ruang tamu. Anak teruna dia pon ade sekali.

Dipendekkan cerita anak teruna dia yang nama Syam tu kepanasan. Rumah aku memang tak de ekon. Aku perasan dia keluar dari bilik. Bawa bantal 2,3 ketul. Baring kat ruang tamu. Tak jauh dari tempat aku tido. Aku perasan dia pakai boxer je. Baju tak pakai. Aku pura pura tak perasan dia.

Makin lama makin dekat plak dia dengan aku. Aku wat bodo je la.. Dah ngantuk sangat. Yang pelik nya dia tido semakin ke bawah.. Dia siap tumpang msuk dalam selimut aku.. Aku perasan kepala dia ade kat pinggang aku. Aku kaku. Nak menolak ke nak biarkan..

Aku lupa yang aku ade bawak dildo dalam beg. Syam tu plak tido kat bilik aku tadi. Tapi tak la aku terfikir dia nak selongkar beg aku kan. Tau2 terdengar bunyi dildo tu dipasang. Bunyi tak kuat tapi aku tau bunyi dildo aku sendiri.

Aku tido dengan kain batik sahaja. Memang malam aku tido tak pakai panty dan bra. Dia masukkan dildo tu ke dalam kain batik aku. Aku buka mata dan menepis tangan dia.. Tapi dia tak peduli dan meletakkan dildo tu kat bahagian sensitif aku. Di peluk nya aku dari dalam selimut dan menyelak kain batik ku. Ternyata memang buah dada aku menjadi mangsa mulut nya.. Dia mula mencium, menjilat dan menyonyot buah dada aku..

Ermm.. Sedap nya.. Dildo aku semakin dilajukan.. Ade 6 speed dan bila dia memusingkan kelajuan ke speed ke 6 aku dah tak tahan.. Dildo aku dijolok keluar masuk keluar masuk ke dalam lubang vagina ku dengan laju sekali sambil lidahnya rakus menjilat dan menggigit lembut puting ku..

Aku cuba tahan tak keluarkan bunyi tapi aku betul betul tak tahan.. Arghhh arghhh arghhhh… Memang tak menang tangan aku menahan nikmat di jolok dengan dildo sendiri. Nikmat diperlakukan oleh orang lain ternyata berbeza. Hurmmm sedap Syam sedappp sedapppppppppp.. Dan aku dapat klimaks pertama.. Sedappp sangattt… Air ku banyak sangat keluar.. Syam turun ke bawah lagi dan menyedut semua air mani ku.. Di sedut nya air aku dan dijilat vagina ku sampai kering..Ternyata nikmat disedut tu memang luar biasaaaa…

Aku ingatkan dah habis cerita dengan dildo tadi. Rupanya batang Syam pon dah tegang sangat sangat. Dengan kepala dia bersembunyi di dalam selimut aku dia memasukkan batangnya ke dalam lubang ku.. Aku tak nampak saiz batang nya tadi sebab dalam gelap tapi bila dia mula memasukkan batangnya nya, auwwwwww sakit Syam kataku.. Dia mula memasukkan dengan perlahan dan perlahannn.. Tetapi bila aku mula melayan nikmat dan sedap batang nya, dia menyentak batangnya habis. Aku hampir je menjerit dengan kuat..

Dia merehatkan batangnya sekejap dan mula mendayung dengan ganas.. Keplak keplak keplak berbunyi batangnya di dalam lubang ku.. Air aku tak tau nak cakap memang banyak keluar..Tangan aku kepal dengan kuat sebab tak mampu merintih sedap.. Auh awww awwww awwwww awwwwww Syammmmm arghhhh arghhhhh memang sedapppp sangatt.. Terasa batangnya ke pangkal rahim ku..

Dalam masa 10 minit Syam mendayung batang nya.. Tak lama kemudian Syam melajukan hayunan batangnya dan dia mula mengeluarkan bunyi argh arghhh arghhh dan aku memang tak terkira berapa kali aku klimaks.. Kenapa aku tak terkira? Sebab tangan Syam tak duduk diam semasa mendayung.. Batang nya mendayung dengan laju dan jari nya juga mendayung di bahagian biji kelentit aku.. Aku kesedapan yang teramattt sangatttt..

Syam klimaks buat pertama kali.. Dia melepaskan semua air mani nya ke dalam rahim ku.. Di cabutnya batangnya dan dia minta kami duduk posisi 69. Aku menjilat batangnya sehingga kering sambil menunggu batangnya nya kendur semula.. Aku kagum melihat betapa besarnya batang c Syam ni.. Dia menjilat biji kelentit aku lagi.. Aku yang masih keletihan tiba tiba terangsang semula.. Dia jilat jilat jilat jilattt lagi biji sensetif aku sehingga aku klimaks sekali lagi.. Semua air mani Syam terkeluar semula dari lubang vagina aku sebab aku terlampau klimaks..

Indahnya malam raya aku. Aku tau aku tak pernah jumpa Syam ni, Tapi sejak dari malam tu, setiap kali ada masa terluang dan kami juga sengaja mengelak mengikut orang tua pergi beraya, kami habiskan masa membuat projek dengan pelbagai posisi.

 

 

 

 

 

 

Advertisements
Indahnya Hari Raya

New Update – Katalog Dildo

Ni list terbaru dildo yang available. Korang berminat terus email kan ke : lakipompuan@gmail.com

Order ikut kod yang disediakan ok.

  1. LP001 – Waterproof G-Spot Massager Vibrator Sex Toys for Female.
  • RM 145
  • Product size: 13.5*4*4cm
  • Battery: 1*AA battery(Not included)
  • Weight: 38g
  • Product Feature:
  • This small yet powerful vibe for outrageous pleasure comes with removable jelly ticker for a wonderful satisfaction.
  • Waterproof for wet fun.
  • Color available : Pink
  • Testimoni yang kita dapat dari produk ni memang banyak. Semua cakap best! Serius weh.

 

LP001

2. LP002 – Pearl Ecstasy Rabbit

  • RM205
  • Color Available – Purple
  • Soft silicone material, it is safe and comfortable to use.
  • Waterproof;
  • Deep strokar Daffy with up and down thrusting action with rotating pearls in head.
  • 5 Powerful levels of up and down thrusting ,5 speeds of rotation, 5 speeds of vibration and a fluttering rabbit clit teaser.
  • Total length is 10.5 inches with an insertable length of 5.5 inches.
  • Requires 4*AA batteries(not included).
  • Yang ni super best k. Begetarrr

LP002

3. LP003 – Waterproof Adult Toy Electric Body Massager Vibrator

  • RM195
  • Color available : Purple
  • Wonderful Personal Body Massaging Wand
  • Multi-Functional – Vibrates, Rotates, Stimulates Body Muscles
  • Fluttering dolphin teaser for clitoral stimulation
  • Multi speeds vibrating
  • 360 degree rotating and 100% Water Proof

LP003

4. LP004 – Waterproof Adult Toy Electric Body Massager Vibrator

  • RM205
  • Color Available: Gold
  • Wonderful Personal Body Massaging Wand
  • Multi-Functional – Vibrates, Rotates, Stimulates Body Muscles
  • Fluttering dolphin teaser for clitoral stimulation
  • Multi speeds vibrating
  • 360 degree rotating and 100% Water Proof

LP004

5. LP005 – Multi-Speed Barbed Super Dildo Vibrator

  • RM125
  • Color Available : Purple
  • Made of non-toxic soft silicone material
  • Simulation design
  • With vibration strength control
  • Easy to use and operate
  • Vibe 3,sex toy, mini vibrating

LP005

Term& Condition:

1 – Kalau tak boleh sabar menunggu jangan beli or order k?

2 – Semua item adalah baru dan kualiti dah di check sebelum delivery. So no return items k?

3 – Harga dah termasuk postage k? Terus bank in je total amount yang dah di tulis kat atas tu.

Jangan rasa malu membeli. Ingat k. Daripada korang berzina dengan laki lain, beli la alat bantu seks ni. Minta izin suami (buat yang dah berkahwin) dan have fun la sorang sorang.

Mari bantu semua wanita di luar sana.

Cepat email saya sekarang : lakipompuan@gmail.com

 

 

New Update – Katalog Dildo